Een aantal cases

Hogeschool Rotterdam: state-of-the-art jaarverslag

Hogeschool Rotterdam besloot rond Kerst dat het Jaarverslag over 2018 totaal anders moest dan voorheen: toegankelijker, aantrekkelijker en inzetbaar voor de corporate communicatie-uitingen van de hogeschool. En o ja, het was al december, dus het moest ook nog eens in no time klaar zijn. De hogeschool schakelde Kever in, dat intern het projectmanagement overnam, met een eigentijds, aantrekkelijk ontwerp kwam en binnen drie maanden een vooruitstrevend en prachtig jaarverslag opleverde, waarvan Hogeschool Rotterdam direct vele elementen inzette voor de eigen externe communicatie. De opdrachtgever was buitengewoon tevreden.

Ministerie SZW: stimuleren dienend leiderschap

Ministeries zijn traditioneel vrij hiërarchisch ingesteld. En wie inhoudelijk goed presteert, wordt doorgaans leidinggevende en uiteindelijk directeur. Maar een goede voetballer is niet per definitie een goede voetbalcoach. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) gelooft daarom niet in die cultuur en wil ‘dienend leiderschap’ stimuleren. Het ministerie vroeg aan Mr. Writer daarbij te helpen.

Gevraagd: cultuuromslag. Lees verder

'Kever beschikt over gedegen financiële kennis en uitstekende interview- en schrijfkwaliteiten'

Delta Lloyd: dialoog over strategie

Voor beursgenoteerde bedrijven vormen de kwartaalcijfers een uitgelezen kans om de eigen medewerkers vertrouwd te maken met de strategie en uitdagingen van de onderneming. Bij Delta Lloyd Corporate Communications ontwikkelde Kever een manier om dat zo pakkend mogelijk te doen. Begrijpelijk taalgebruik en openheid (ook over zaken die minder goed lopen) staan daarbij centraal. Lees verder